Annet Post
Ontwikkelaar en hoofddocent

“Als kind heb ik er ervaren hoe sterk de invloed kan zijn van mijn eigen handelen en denken op mijn lichamelijke en psychische welzijn. Ik leerde welke impact de omgeving op mij kon hebben, hoe ik kon blijven luisteren naar mijn eigen lichaam en goedbedoelde maar niet altijd heilzame raadgevingen van anderen te filteren. Het heeft mij gevormd tot iemand die bestaande kennis niet zomaar voor lief neemt en liever zelf onderzoekt welke verbanden er nog meer te leggen zijn.

Op die manier is mij als geschoold integraal manueel therapeut opgevallen dat nog steeds veel bestaande therapieën vertrekken vanuit symptoombestrijding. Terwijl ik in de praktijk ontdekte dat dit zijn grenzen heeft. Ik merkte dat het ontzettend veel opleverde wanneer ik mijn cliënten benaderde vanuit hun persoonlijke ontstaansgeschiedenis en met hen terug ging naar hun meest prille, embryonale begin.

Hieruit is TotalBodyReflex ontstaan, een behandelwijze die mij in haar effectiviteit steeds opnieuw verbaast. Meer dan eens gaan de resultaten het voorstellingsvermogen zelfs te boven. Toch staat de behandelwijze zelf los van de persoonlijke aanleg van de therapeut. Het is een overdraagbare en onderbouwde methode die ik graag met andere therapeuten wil delen. Alles is trilling, alles is licht.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. Ik heb je zo veel te vertellen!

Annet Post
Distributieweg 64
2645 EJ Delfgauw